logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища
Battle Abbey School
Детайли

Място: Батъл, Източен Съсекс, Великобритания

Годишна такса: GBP 28 269 – 33 876
Образователни програми: GCSE, A Level
Възраст на учениците: 11-18 год.
Battle Abbey School е сред водещите частни училища в Източен Съсекс. Разполага с модерни съоръжения - игрище с изкуствена трева, две футболни игрища, три тенис корта, плувен басейн, танцово студио, новооткрит център за сценични изкуства, класни стаи с интерактивни дъски и компютърни зали. Основен принцип на училището е да възпитава самоувереност. Факт е, че учениците на Battle Abbey School имат отлични резултати на изпитите и това им дава възможност да продължат обучението си в реномирани университети. В същото време училището пресъздава семейната атмосфера, тъй като е малко по размер - общият брой на децата е около 401 души.
Местоположение
Battle Abbey е разположено в малкото атрактивно градче Батъл, кръстено на битката при Хейстингс от 1066 г. Основна забележителност е абатството Свети Мартин и точно в него се помещава училището. Батъл е на пет мили от крайморския град Хейстингс в графство Източен Съсекс и се гордее със забележителни сгради в стил Крал Джордж.
Настаняване
Battle Abbey School разполага с две наскоро реновирани общежития в базата на училището с лесен достъп до класните стаи и другите съоръжения. Момчета и момичета се настаняват поотделно - по-малките момичета са в стаи за 4 души, а по-големите - в самостоятелни стаи или с още 1-2 момичета; по-малките момчета са в стаи за 6 души, а по-големите - в двойни или тройни. На разположение на децата има общи помещения за гледане на телевизия и видео, за игра на билярд и дартс.
Спорт и развлечения
В регионалните спортни лиги по баскетбол, хокей, крикет, нетбол и раундърс Battle Abbey School е на първите места. Училището особено се гордее с факта, че има възпитаници със спечелени награди от национални състезания за конна езда, карате и мини голф. Сред свободноизбираемите занимания са баскетбол, бадминтон, бокс, кик бокс, тенис, футбол и пеене. През уикендите се организират посещения из страната, дневни екскурзии до Лондон и Франция, посещения на театър и др.
Изисквания за прием
Battle Abbey School има няколко приема: през септември, януари и април (ако все още има свободни места). От кандидатите се изисква академична справка от предходното училище, както и следните нива на владеене на английски език: За прием в 7-9 клас се изисква IELTS 3.0. Училището си запазва правото да се свърже с предходното училище за препоръка.
Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner