logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища
Badminton School
Детайли

Място: Bristol, UK

Годишна такса: GBP 23 250 – 34 050
Образователни програми: GCSE/ IGCSE, A-Level
Възраст на учениците: 7 – 18 г.
От основаването си през 1858 г., Badminton School отглежда и вдъхнoвява своите възпитанички да успяват във всички области на живота. Това учебно заведние е само за момичета и в него се развиват умения за откриване на възможностите, предоставени от глобалното общество. 

Училищната инфраструктура съчетава нови и старинни сгради заобиколени от великолепни градини, предразполагащи за обучение, игри и релакс. С 450 момичета, представители от над 35 националности, кампусът на училището се радва на спокойна и стимулираща среда с отлични условия за обучение.
Местоположение
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times за едно от най-добрите места за живот във Великобритания, се слави със своя чар и красота и привлича все повече семейства от Лондон. Бристол е идеалното място, където човек може да получи своето образование.
Настаняване
На територията на Badminton School има 3 общежития, които разполагат с помещения за отдих, игри, видео игри, библиотека и кухня. По–малките ученици се настаняват в спални помещения до 4 деца, а по–големите в единични или двойни стаи.
Учебни програми
Обучението е по традиционната британска система, като училището дава отлична подготовка за изпитите IGCSE, GCSE и A-Levels, като на финалните изпити за A-Levels 85% са постигнали резултати A*-B, а 88% са постигналите A*-B/ за GCSE изпитите.
Спорт и развлечения
На учениците се предлага голям набор от извънкласни занимания и клубове по интереси, които се провеждат както след учебните занятия през седмицата, така и през уикендите.

Аквариумът в Бристол и търговският център „Уестфийлд“ са част от любимите местни забележителности на момичетата, но в зависимост от времето се организират и активности като сърфиране, посещения на коледния базар или фигурно пързаляне.
Изисквания за прием
Полага се UKiset тест, след което с успешните кандидатите се провежда интервю по Скайп. Изисква се и предоставяне на препоръка от преподавател от настоящото училище на ученика.
Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner