logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища
Ardingly College
Детайли

Място: Хейуърдс Хийт, Великобритания

Годишна такса: GBP 36 333 - 39 312
Образователни програми: GCSE, Pre IB, International Baccalaureate, A-Level
Възраст на учениците: 13-18 г.
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Програмите, които предлага колежът, са GCSE, Pre IB, International Baccalaureate и A Levels. Класовете са малки по размер и всеки ученик има Tutor, чиято роля е да следи академичното му развитие. Доказателство за високите академични постижения са резултатите през 2018, когато 75% от GCSE учениците имат оценка А, 63% от А-level учениците имат оценка A. IB учениците имат средно 38.6 точки.
Местоположение
Ardingly College е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс между Лондон и Брайтън. Колежът е на 12 мили от летище London Gatwick и на 35 мили от London Heathrow.
Настаняване
Ardingly College разполага с няколко къщи за момичета и момчета, настанени в зависимост от тяхната възраст и учебна програма. Всяка къща има Assistant Housemaster или Housemistress, както и екип от наставници. Основна цел на екипа е да създаде среда, в която възпитаниците им да придобият увереност, независимост, уважение към другите, богата култура и трайни приятелства.
Спорт и развлечения
Ardingly College има отлична репутация в спорта, разполага с модерни съоръжения и условия за силата на изкуството и център за кондиция. Сред спортовете се включват: футбол, хокей, нетбол, плуване, фехтовка, баскетбол, атлетика, тенис и крикет. Музика, изкуство и драма се включват активно в живота на учениците в Ardingly College. Всяко разделение има знанията и средствата да се грижи и за най-способните ученици, поставяйки основи за учене и кариера отвъд училището. Колежът започва програма за обогатяване по времето на два следобеда, която предлага на учениците възможността да участват в извънучилищни дейности в следните сфери: Изкуство и Драма, Музика, Спортове и Водни спортове, Херцог на Единбург и други.
Изисквания за прием
Академична справка от последните 2 години на обучение, препоръка, регистрационна форма, изпити по английски език и математика, интервю в Skype.
Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner