logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища
Adcote School
Детайли

Място: Шрусбъри, Великобритания

Годишна такса: £ 38 100
Образователни програми: GCSE, ALevel
Възраст на учениците: 11-18 год.
Adcote School е единственото частно учебно заведение само за момичета на възраст 11-18 години в графство Шропшир. Основано е през 1907 г. и се посещава от около 200 ученици, комбинира малки класове и множество извънкласни дейности. Атмосферата в училището е спокойна, осигурена е безопасност, добра грижа и дисциплина. През последните пет години Adcote School неизменно е в класациите за най-високи резултати на A Level в цяла Англия.
Местоположение
Adcote School е в селцето Литъл Нес - родното място на Чарлз Дарвин, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания.
Настаняване
Adcote School се намира във великолепна сграда, заобиколена от 30 акра красиво озеленен парк. Изграден е нов учебен център и пансион, а в класните стаи са въведени най-съвременните технологии, които се използват в помощ на учебния процес.
Спорт и развлечения
Спортът заема важна част от учебната програма с разнообразни предложения - нетбол, лека атлетика, стрелба с лък, голф, бадминтон, гребане, джиу-джицу, конна езда, тенис и плуване. Adcote е също едно от водещите училища за гимнастика в региона. Момичетата могат да изучават музика, танци и театър и да пеят в училищния хор.
Изисквания за прием
Академична справка от последните две години и интервю.
Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner