logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища
ACS International Schools
Детайли

Място: Кобъм, Великобритания

Годишна такса: GBP 48 250 – GBP 51 540

Образователни програми: IB, APID, APCD, AP, US High School Diploma with Honours

Възраст на учениците: 12 - 18 г.

Програмите на ACS Schools са International Baccalaureate (IB), American High School Diploma и Advanced Placement. Всяко училище има своя извънкласна програма и спортни занимания, организира екскурзии с учебна цел, обществено полезни дейности и събития с гостуващи лектори. Предлага се широк кръг от клубове по интереси, сред които по анимация, градинарство, кулинария, видео, скейтборд, фламенко, творческо писане, шах мат и йога.


Местоположение
ACS International Schools разполагат с три отделни кампуса, разположени в покрайнините на Лондон. Базите на училището са в лондонския квартал Хилингдън и в градчетата Кобъм и Егъм, в предградията на английската столица.
За училището
Първоначалното наименование на ACS Schools е American Community Schools. Те са специализирани в обучение по американската образователна система. Основани са през 1967 г. и днес обучават приблизително 1300 момчета и момичета от 70 националности на възраст от 2½ до 18 години. Всяка от трите бази разполага със свръх модерни съоръжения, а през последните десет години инвестициите в трите комплекса надхвърлят GBP 50 милиона, с които са били реставрирани историческите сгради на училището, и са изградени съвсем нови класни стаи, библиотеки, кафетерии и спортни зали.
Настаняване
В общежитията на училището живеят целогодишно ученици от над 30 националности. Стаите са луксозно обзаведени, с 2 легла и самостоятелен санитарен възел. Интериорният дизайн, отворените пространства с естествена светлина, са резултат от инвестиционната политика на училище, която възлиза на 15 млн. британски лири.
Спорт и развлечения
Отличната спортна база предоставя възможност за практикуване на: плуване, аеробика, пилатес, голф, тенис на корт, танци, ръгби, волейбол, баскетбол и др. Предлагат се още клубове по интереси и екскурзии, както до английски забележителности, така и в чужбина.
Изисквания за прием
Кандидатите представят академична справка за последните 3 години и 2 препоръки от преподаватели по английски език и математика. Полагат се изпити по английски език и математика, и се провежда интервю.
Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner