logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища
Abbotsholme School
Детайли

Място: Rocester, UK

Годишна такса: GBP 29 385 – 33 750
Образователни програми: GCSE/ IGCSE, BTEC, Pre-A level, A-level
Възраст на учениците: 9 – 18 г.
Основано през 1889 г. първоначално като училище само за момчета, през 1969 г. Abbotsholme School приема смесена форма на обучение. Общият брой на възпитаниците днес е около 300, като 78% от тях са британци, а останалата част международни ученици – идващи от 10 страни по света. Освен 4-те бордни къщи и образователни съоражения, колежа притежава и професионален конен център и своя собствена ферма.
Местоположение
Abbotsholme School е частно дневно и пансионно училище за момчета и момичета на възраст между 2 и 18 години, разположено на границата на Стафордшир и Дербишир във Великобритания. 140-акровия кампус предлага отлична среда за образование насочено към академичния успех и развитието на характера на всеки един ученик.
Учебни програми
Възпитаниците на училището се обучават по традиционната британска образователна система. Международните ученици са много важна част от живота на колежа, като всеки един от тях e интегриран и участва активно както в учебната програма, така и в извънкласните занимания по спорт, изкуства, музика, драма, танци и селско стопанство.
Настаняване
Момчета и момичета се настаняват отделно, разпределени в общо 4 общежития. Всяко от тях е оборудвано с всички необходими съвременни съоражения за комфортен и близък до семейната среда начина на живот.
Спорт и развлечения
Учениците имат възможност да практикуват: хокей, футбол, нетбол, крикет, тенис, плуване, тенис на маса, лека атлетика, баскетбол, бягане и професионален конен спорт. Много добре развити са и сценичните изкуства. Ежеседмично се организират и активности, които се провеждат сред природата: тийм-билдинг, планинско колоездене, уроци по кану и каяк, планинско катерене и посещение на пещери.
Изисквания за прием
Входящи изпити по английски език и математика;

Академична справка за последните 2 години на обучение;

Интервю по Скайп или при посещение на колежа.
Свържи се с консултант
ACS INTERNATIONAL SCHOOL
ACS Schools са специализирани в обучението по американската образователна система като първоначалното им наименование е било "American Community Schools".
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ADCOTE SCHOOL
Adcote School е специализирано училище за момичета. Училището е разположено в селцето Литъл Нес, на около 8 км северозападно от Шрусбъри, Великобритания
ВИЖ ПОВЕЧЕ
ARDIGLY COLLEGE
Ardingly College е селективен независим колеж, в който се обучават дневни и бординг ученици. Колежът е разположен в Югоизточна Англия, в красивото графство Западен Съсекс, което се намира между Лондон и Брайтън.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BATTLE ABBEY SCHOOL
Battle Abbey School е едно от водещите частни училища в Източен Съсекс.Основните принципи на училището са да се възпитава лична самоувереност и да се предоставят възможности за постигане на успехи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BADMINTON SCHOOL
Badminton School се намира само на няколко минути разстояние от центъра на Бристол. Градът, който през 2017 г. оглавява класациите на Sunday Times
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner