logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища
Schloss Krumbach International School
Детайли

Място: Krumbach, Austria

Годишна такса: € 58 000 – 63 000
Образователни програми: 7-9 кл (немско-английска академична програма); IB Program, A-level
Възраст на учениците: 12-19 г.
Училището е разположено на 90 км от Виена. То е първото и единствено по рода си училище в Австрия, помещаващо се в красив средновековен замък, като крепостта датира от 13 век. Преди да се превърне в училище през 2020 г, замъкът преминава през значителен ремонт и реновация в съответствие с международния стандарт за пансионните училища. Към момента училището разполага с най-модерното оборудване за обучение и настаняване съществуващо на пазара. Тук се обучават общо около 100 деца. Разположено е в т. нар. „Земя на хилядите хълмове“, тъй като се намира в източната част на Алпите и е заобиколено от множество зелени възвишения и ливади. 
Учебни програми
От 7 до 9 клас учениците участват в иновативна двуезична система за обучение по английски и немски език. 10 клас е Pre-diploma-годината, в която учениците се ориентират и подготвят академично към коя програма ще се насочат през последните две години на своето средно образование. От 10 до 12 клас обучението е само на английски език, като възпитаниците на училището могат да изберат до завършат с диплома по международната програма IB или с диплома по британската система по програмата A-level в 11 и 12 клас. Schloss Krumbach International School е единственото училище към момента в Австрия, акредитирано като Cambridge International Education School.
Настаняване
Учениците се настаняват в двойни стаи или в стаи с по три легла, всички обзаведени и с нови и модерни мебели.
Спорт и развлечения
Извънкласните часове включват както спортни, така и културни, научни или ориентирани към проект или дадена професия занимания.

Спортните клубове включват футбол, волейбол, баскетбол, бадминтон, тенис, тенис на маса, йога, пилатес, фигурно пързаляне, планинско колоездене, алпинизъм, посещения на фитнес зали, уроци по самозащита, плуване и др.

Училището е също част от програмата the Duke of Edinburgh, която представлява система за извънкласни активности и спорт, които повишават увереността на учениците в себе си и ги учат на издръжливост и умения за работа в екип и създава конкурентно предимство при кандидатстване в университет.

Всяка година се организират екскурзии и пътувания до различни места, както в Австрия, така и извън нея.
Изисквания за прием
- академична справка за текущата и предходната година на обучение;

- мотивационно писмо;

- интервю с представител на училището.
Свържи се с консултант
AMADEUS INTERNATIONAL SCHOOL
AMADEUS International School Виена е единственото пансионно училище във Виена, което комбинира академично образование с отлично обучение по музика.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
American International School
Американското международно училище в Залцбург е основано през 1978 г. и вече 30 години приема младежи от цял свят на възраст над 12 год. Образованието, което предлага училището е интернационално, като основните дисциплини, в които е профилирано са ...
ВИЖ ПОВЕЧЕ
Danube International School Vienna
Училището се намира във Виена, чийто градски център е включен в списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Във Виена се намират седалищата на ООН и на много други международни организации и компании като МААЕ, ЮНИДО и ОПЕК.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
Schloss Krumbach International School
Училището е разположено на 90 км от Виена. То е първото и единствено по рода си училище в Австрия, помещаващо се в красив средновековен замък, като крепостта датира от 13 век.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
St Gilgen International School
Училището е съвсем ново – то отваря врати през септември 2008 год. като пансионно училище за международни ученици на възраст от 12-18 години. Класните стаи се намират в реновирана историческа сграда, а общежитието е новопостроено и включва ...
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner