logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища
Amadeus International School
Детайли

Място: Виена, Австрия

Годишна такса: € 46,640 - 52,110
Образователни програми: International Baccalaureate Diploma (IB)
Възраст на учениците: 11-18 год.
Amadeus International School е сравнително младо международно училище със сериозни амбиции за своите възпитаници. Събира таланти в музиката и съчетава образованието по изкуства с академични науки. Образователната програма е изградена от проекти и вдъхновява учениците да развиват своите собствени идеи. Училището издава световно призната диплома за средно образование. Обучението е на английски език, но задължително се изучава и немски. Предлага се допълнителна езикова подготовка и по двата езика. AMADEUS International School Vienna е част от красив исторически архитектурен комплекс, с модерни класни стаи, библиотека, спортни съоръжения и кафетерия.
Местоположение
AMADEUS International School Vienna е разположено в спокоен квартал сред красив парк, само на 40 минути от летището и на 10 минути от центъра на града с обществен транспорт. Културната столица на Европа привлича и със своята история, и с множество забележителности, една от които е Виенската държавна опера. Световноизвестна, с величествени спектакли и концерти – сякаш ни подсказва, че Виена е мястото на AMADEUS International School.
Настаняване
Училището и общежитието се помещават в уникална сграда. Момичетата и момчетата се настаняват в отделни крила, в двойни стаи със самостоятелен санитарен възел. В стаята си всеки ученик разполага със собствен работен кът и достъп до WiFi Internet.
Спорт и развлечения
Голeмият училищен парк е подходящ за спортни дейности и игри, съчетано с плуване и боулинг. През уикендите и ваканциите на учениците се предлагат екскурзии и различни занимания: посещения на кино, концерти и музеи, на Виенския Пратер и увеселителния парк с известното Виенско колело, двореца Шонбрун, апартамента на Моцарт и др.
Изисквания за прием
Академична справка за последните две години, аудио/видеокасета или линк към box.net, dropbox.com или YouTube с видео на скорошно музикално изпълнение на кандидата. Ако в училището има свободни места, се приемат и кандидати без предварителен опит в сферата на сценичните изкуства.
Свържи се с консултант
AMADEUS INTERNATIONAL SCHOOL
AMADEUS International School Виена е единственото пансионно училище във Виена, което комбинира академично образование с отлично обучение по музика.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
American International School
Американското международно училище в Залцбург е основано през 1978 г. и вече 30 години приема младежи от цял свят на възраст над 12 год. Образованието, което предлага училището е интернационално, като основните дисциплини, в които е профилирано са ...
ВИЖ ПОВЕЧЕ
Danube International School Vienna
Училището се намира във Виена, чийто градски център е включен в списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Във Виена се намират седалищата на ООН и на много други международни организации и компании като МААЕ, ЮНИДО и ОПЕК.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
Schloss Krumbach International School
Училището е разположено на 90 км от Виена. То е първото и единствено по рода си училище в Австрия, помещаващо се в красив средновековен замък, като крепостта датира от 13 век.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
St Gilgen International School
Училището е съвсем ново – то отваря врати през септември 2008 год. като пансионно училище за международни ученици на възраст от 12-18 години. Класните стаи се намират в реновирана историческа сграда, а общежитието е новопостроено и включва ...
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner