logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Пансионни училища в Европа

Пансионни училища

В съвременния свят, който е конкурентен и динамично развиващ се, доброто срдно образование е един от ключовите елементи за развитието на всеки човек. В условията на все по-разрастваща се глобализация, е важно да подготвим децата си за предизвикателствата на утрешния ден. Да получат средно образование в чужбина, обучавайки се в пансионно училище с връстници от цял свят, е наистина добра възможност за тях да се изградят като отговорни, самостоятелни и освободени от предразсъдъци личности. Те ще пътуват с удоволствие, ще се срещат и общуват свободно с хора от различни култури и религии, чувствайки света като свой дом и като място, където всички могат да бъдат приятели.

Високото качество на образователните системи за средно образование в страни като Англия, Франция, Германия, Испания, Швейцария и Австрия предоставят добри възможности на обучаващите се там, значително да подобрят своите академични знания и чуждоезикови умения, необходими в последствие при кандидатстването за престижни университети. Следването в елитни международни пансионни училища и придобиването на международна квалификация са необходими условия за тези, които имат сериозни намерения и цели по отношение на продължаване на своето образование в реномирани университети в чужбина.

Партниращите пансионни училища на агенция Скай Лайнс са сред най-добрите учебни заведения, предлагащи средно образование в Европа за международни ученици. Квалификациите за средно образование, които те издават, са отлично преимущество за бъдеща професионална реализация и успешна кариера във всяка точка на света.

В резултат на дългогодишната ни работа, в момента наши ученици се обучават в престижни бординг училища във Великобритания (Royal Russell School, Buckswood School, Millfield School, Pangbourne College и др.) и Швейцария (College du Leman и Lyceum Alpinum Zuoz) и се радват на голям успех в престижни висши учебни заведения като: London School of Economics, Birmingham University, Aston University, City University London, “César Ritz” Colleges Switzerland, Istituto Europeo di Design и др.

ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ
Виж още
ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner