logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Образователни програми

Образователни програми в пансионни училища

Когато става въпрос за образование в чужбина и образователни програми, изборът на конкретно училище за средно образование до голяма степен зависи от чуждите езици, които детето владее свободно. Това на свой ред често предопределя вида образователна програма. Различните държави имат свои собствени образователни системи и квалификации.

В повечето пансионни училища от мрежата на агенция Скай Лайнс основен език на обучение е английският. Образователните програми на английски език са британските GCSE, IGCSE, A Level и AS Level, американската Advanced Placement, швейцарската Swiss Maturité. Или международната програма International Baccalaureate.

Квалификацията International Baccalaureate може да се изучава и на испански и френски език в някои от нашите партниращи пансионни училища в Швейцария.

Във Франция и Швейцария се предлагат алтернативни системи за обучение на френски или немски език по програмите French Baccalauréat и German Abitur.

Повечето училища, с които Скай Лайнс партнира, предлагат образователни квалификации, които са международно признати и се приемат от държавните и частните университети по света.

Важно е да се има предвид, че обучението в различните образователни програми е по различни учебни предмети. На линковете по-долу можете да се информирате за:

СВЪРЖИ СЕ С КОНСУЛТАНТ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner