logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Езикови Ваканции в Швейцария

Езикови ваканции и лагери за деца в Швейцария

В полите на Алпите се намира малката и красива европейска държава Швейцария. Тя е популярна с швейцарските часовници, сигурните банки и пословичния шоколада, а също и с превъзходното си средно и висше образование, които страната предлага.

Все повече деца избират езикови ваканции в Швейцария, защото тя пленява с прекрасните природни гледки извън градските зони, чистите и подредени градове и интересните езикови лагери.

Езиковите ваканции и лагери в Швейцария предлагат обучение по английски или френски език. Децата избрали езиковите ваканции в Швейцария се запознават с нейната култура и бит. Получават възможността да общуват със свой връстници от цял свят и остават с впечатления за цял живот. 

По време на езиковите ваканции в Швейцария освен атрактивното обучение по език децата се радват на разнообразни спортни забавления като баскетбол, волейбол, футбол, тенис на маса, скално катерене, хокей на изкуствена настилка,    мини голф, конна езда, плуване и още много други.

В алпийската държава има над 1500 езера, като всяко е разположено на около 16 км едно от друго. Децата, които са на езикова ваканция в Швейцария се запознават с чудния сват на микро еко-системите, които тези езера сформират.

Агенция "Скай Лайнс" Ви предлага разнообразни възможности за незабравими езикови ваканции в Швейцария.

С нашата агенция можете да изберете езикови ваканции в Швейцария  в непосредствена близост до Женевското езеро в космополитния град с исторически чар Лугано или сред величествените планини на държавата.

"Скай Лайнс" Ви предлага разнообразни възможности за езикови ваканции в Швейцария.

Също така можете да разгледате предложенията ни за езикови ваканции и в Австрия, Англия, България, Испания, Италия, Малта, Германия, Португалия, САЩ и Франция

Alpadia Summer Camp – Engelberg
Центърът за езикови ваканции Alpadia Summer Camp – Engelberg осигурява на учениците спокойна и безопасна среда за изучаването на немски или английски език и в същото време – възможност за практикуване на различни занимания на открито.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
La Garenne
Базата се състои от 3 сгради: основната – традиционна алпийска хижа, в която по-малките ученици се настаняват и посещават учебните занятия, както и две по-нови хижи за по-големите курсисти.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner