logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Езикови Ваканции в САЩ

Езикови ваканции и лагери за деца в САЩ

Разнообразният пейзаж на Съединените американски щати предлага красиви и величествени водопади, невероятни гледки, пустини и каньони. Страната на "неограничените възможности" определено си струва да бъде посетена поне веднъж в живота, а каква по-добра възможност от това да се постигне с езикова ваканция или лагер в САЩ

Агенция "Скай Лайнс" предлага възможности за езикови ваканции в САЩ, за да могат децата ви да видят красотата на тази млада и могъща държава, да научат британски или американски анфлийски език.

Може да изберете езикова ваканция в САЩ в градове като Бостън, слънчева Флорида, мегаполисите Лос Анджелис или Ню Йорк.
Езиковите ваканции в САЩ

Съединените американски щати са популярна дестинация за обучение по английски език, а през последните години все повече деца избират езиковите ваканции в САЩ, тъй като освен обучението по език децата могат да посетят Статуята на свободата в „Градът, който никога не спи“ - Ню Йорк . Във Флорида по време на езиковата си ваканция щатите, децата могат да се полюбуват на безкрайните плажове и водните спортове. По време на езиковия си лагер в "градът на ангелите" - Лос Анджелис, децата ще се запознаят с филмовата индустрия в Холивуд. 

С нашите езикови лагери в САЩ децата ще  се запознаят с пансионното чуждоезиково обучение и в бъдеще ще могат да си харесат някое от многото елитни западни училища в страната. По време на езиковия лагер по английски език децата ще намерят нови приятели от цял свят. Това е шанс за тях, който ще остави отпечатък за цял живот!

CATS College Boston
През 2016 г. CATS College Boston отвори новия си кампус, в който се провеждат и летните езикови ваканции. Международните ученици получават възможността да изпитат усещането на истински американски колеж.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
LAL Boca Raton Флорида
LAL Boca Raton провежда своите летни курсове в базата на Lynn University, на 123-акров парк с обширни зелени площи и 6 езера, в тих и спокоен жилищен район на минути от плажове, търговски и културни обекти и множество атракции.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner