logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Езикови Ваканции в Малта

Езикови ваканции и лагери за деца в Малта

Република Малта е съставена от седем острова и е една от най-малките страни в света, но е и гъсто населена. Като по-голямата част от населението на Малта живее в столицата ú Валета. Слънчевата и красива островна страна се нарежда сред най-популярните дестинации за езикови ваканции в чужбина. Тя е разположена в средиземно море между Сицилия и северна Африка. Има градове, в които са забранени колите, така че ако искате вашето дете да прекара езиковата си ваканция на чисто, лишено от коли място, помислете за езиков лагер в Малта.

Езиковата ваканция или лагер в Малта съчетават няколко важни компонента : приятен и топъл климат, фантастични плажове, богато археологично и културно наследство и прекрасни езикови курсове.

По време на езиковите ваканции в Малта децата ще се запознаят с традициите на тези острови, ще разберат, защо финикийците са изрисували лодките си и кой е Озирис. Езиковия лагер в Малта не само ще обогати познанията по английски език на вашите деца, но те ще могат и да се насладят на интересни екскурзии до резервати и безлюдни острови като остров Филфла.

Езиковите ваканции и лагери в Малта, които агенция „Скай Лайнс“ предлага ще запознаят децата ви с интересната история на страната, с древните Мегалитни храмове построени 3600г. пр.н.е., едновременно обогатявайки познанията им по един от най-използваните езици в света.


Локациите, които сме подбрали за вас и вашето дете са сред топ дестинациите в страната. Изберете най-подходящата за Вас измежду всички възможности за езикови ваканции в Малта.

EC Malta
EC–English Language Centres е организация с 20 езикови школи, а училището в Малта е едно от малкото на острова с международна ISO 9001 акредитация за качество на обучението.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner