logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Езикови Ваканции в Италия

Езикови ваканции и лагери за деца в Италия

Разположението на Италия, в средата на средиземноморието, я прави предпочитана и желана дестинация за туризъм и ваканции, както и за летни езикови лагери. Прекрасната природа и многото забележителности на страната са само част от преимуществата, които могат да предложат езиковите ваканции в Италия.

За да се научи или да се усъвършенства мелодичния език на Медучите, добре е да се упражнява ежедневно и да се слуша постоянно. Това е едно от преимуществата на езиковите ваканции в чужбина, при тях децата навлизат в езиковата реч съвсем естествено и с лекота. По време на своята езикова ваканция в Италия, децата могат да се запознаят с нравите на италианците, които са темпераментни и забавни личности. Ще открият тайната на прословутия "долче вита" (дълъг и щастлив живот) на италианците. Ще се запознаят със свои връстници от цял свят и ще натрупан незаменими опит и познания. Децата избрали езикова ваканция или лагер в Италия ще видят уникални пейзажи и забележителности и ще могат да играят, учат и творят в сигурна и защитена среда.

Чрез езиковите ваканции и лагери в Италия не само може да се подобрят езиковите умения, но също може да се научат традициите на този народ, да се посетят пъстрите фестивали и да се опита уникалната италианска кухня.

Възможността да се научи италиански език в страната на ботуша, чрез предлаганите езикови ваканции в Италия от агенция „Скай Лайнс“ е примамлива и поради факта, че до Италия може да стигне лесно и ежедневно.

Изборът на езикови ваканции в Италия е достатъчно голям, за да можете да се спрете на най-доброта според Вас и Вашето дете.

Accademia Studioitalia, Рим
STUDIOITALIA е основан през 1985 г. и за последните 30 години се превръща в едно от най-популярните учебни заведения за езикови ваканции в Рим. 
ВИЖ ПОВЕЧЕ
Lingua Viva, Линяно
Международният учебен център на Lingua Viva в Линяно е създаден през 1995г. Lingua Viva разполага със собствен плаж, парк, плувен басейн, игрища за тенис, волейбол и баскетбол, кафене, столова, стаи за отдих и забавление.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
Orbitlingua – Orbetello
Orbetello се намира на брега на Тоскана, в сърцето на Meremma, на по-малко от два часа от Рим, Флоренция и Пиза. Центърът предлага езикови ваканции в Италия с интензивно изучаване на красивия италиански език.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner