logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Езикови Ваканции в Германия

Езикови ваканции и лагери за деца в Германия

Германия е държавата  с най-силна икономика в Европа. Тя е една от водещите икономически сили в света. А изучаването на немски език в Германия, чрез езикова ваканция е вълнуващо приключение, за всяко едно дете. Това е шанс да се открие една нова дестинация, да се опознае нова култура, да се срещнат интересни хора и да се натрупа нов опит.

Интересът към езиковите ваканции в Германия е все по-голям. Освен традиции в образованието, тази страна има с какво да впечатли - от изкуство, през архитектура до история. Това е страната, славеща се с най-стабилната икономика в Европа, а туристическите забележителности в нея са безчет.

Езиковите ваканции в Германия предлагат множество културни и исторически забележителности, съчетани с уроци по немски език в приятна и дружелюбна среда. Успешното изучаване на немски език в Германия е гарантирано в предлаганите от нас училища. Там прозира професионализма на немската школа, съчетан с игри, забавления и спорт.

Доброто владеене и познаване на немският език е все по-търсено и ценено в съвременния бизнес. За това си заслужава да се инвестира време в научаването му. Езиковите ваканции в Германия са много добра възможност за това.  Агенция „Скай Лайнс“ предлага голямо разнообразие от езикови ваканции в Германия, за да можете да изберете най-подходящата за Вашето дете.

Разнообразието от езикови ваканции в Германия, които агенция "Скай Лайнс" предлага, можете да видите тук.

GLS Berlin College Германия
GLS е един от най-реномираните центрове за езикови ваканции в Германия. Годишно той приема 4 200 курсисти от 60 страни, а световни компании като Sony и Motorola обучават своите служители там.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
Humboldt Institut – Wittgenstein Castle
Bad Laasphe е живописно градче с минерални бани, разположено на 120 км източно от Кьолн. Районът е гъсто залесен и е известен с туристическите си пътеки с дължина над 200 км
ВИЖ ПОВЕЧЕ
GLS Berlin Young & Fun – Schmöckwitz
GLS Berlin Young & Fun организира езикови ваканции в сградата на Teikyo University, разположена в близост до езерото Заутен в околностите на Югоизточен Берлин, района Schmöckwitz. 
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner