logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Езикови Ваканции в България

Езикови ваканции и лагери за деца в България

Езиковата ваканция или лагер в България, които агенция "Скай Лайнс" ви предлага, са посветени на английския език. Те  представляват чудесна възможност за научаване на английския в една непринудена и приятелска среда. Посредством много игири и забави, езика се учи неусетно и много бързо се запамеяват готови фрази и изрази.

Преподавателите по време на езиковите лагери и вакансии са с матерен английски език, което е прекрасна възможносто да се заучи правилното произношение. Чрез общуването на конкретен език, най-лесно се запаметяват новопридобитите знания. Един от плюсовете на езиковите ваканции в България е липсата на домашни работи. Учениците учат без да са пресирани или натоварени с, понякога скучни и изтощителни домашни. Напротив, те се забавляват, пътуват до различни дестинации и през целия период на езиковата ваканция говорят само на чуждия език. Така те се отпускат и в един момент мисълта им започва да тече на изучавания език. Това е и преломната точка, в която децата придобиват увереност.

Разнообразието от езикови ваканции в България, които агенция "Скай Лайнс" предлага, можете да видите по-долу.

Lucky Kids
Lucky Kids е аналог на лятното чуждоезиково обучение зад граница с организация, базирана върху най-добрите световни практики и екип от утвърдени и опитни преподаватели и аниматори.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
Camp Golden Gate
15/30/45 часа седмично интерактивна езикова подготовка по английски език с англоезични преподаватели от САЩ, екскурзии и развлечения. Преподавателите в лагера са американци, а инструкторите са от цял свят, което помага за усвояването на знания от учениците.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
Z-Camp
Лагерът Z-Camp провежда езикови ваканции на база на хотел Грийн парк, разположен сред гора на площ от 30 декара до Китен. Комплексът се намира в живописно място, в природен – парк „Странджа“ между гората и широката плажна ивица на плаж Атлиман.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner