logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Езикови Ваканции в Англия

Езикови ваканции и лагери за деца в Англия

Англия е една от държавите с дългогодишни традиции в областта на средното и висше образование. Първите пансионни училища възникват именно в нея. Държавата е новатор в обучението провеждано в кампуси, съвместният живот с връстници и многообразието от спортни клубове. Англия е и любима дестинация на милиони туристи от цял свят. Лондон от своя страна, тази космополитна столица, предлага изключително богат и многообразен културен и социален живот, а малките градчета в провинцията пленяват с неповторим чар, уют, подреденост и красота.

Каква по-добра възможност за научаване или усъвършенстване на английския език от езикова ваканция в Англия - тази забележителна страна.  

Какво може да предостави една езикова ваканция в Англия

  • Да се придобият знания и комуникационни умения по английски език от родината на Шекспир
  • Да се постигнат езикови умения, които в родната страна се изграждат с години
  • Да се пътува и да се участва в еднодневни екскурзии с деца на твоята възраст
  • Да се създадат нови приятелства с хора от цял свят
  • Да си в приятелска среда и да учиш без домашни и напрежение

Това са само част от преимуществата на езиковите ваканции в Англия.

Разнообразието от езикови ваканции в Англия, които агенция "Скай Лайнс" предлага, е голямо. По време на езиковите ваканции в Англия може да се избира от разнообразни извънкласни активности, възможности за екскурзии до исторически забележителности и различна интензивност на обучението.

ARDINGLY COLLEGE
Ardingly College е топ пансионно училище в Англия. То има изключителна академична репутация и превъзходни учебни и спортни съоръжения. Бординг училището е разположено на 250 акра сред красив ландшафт
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BELLERBYS COLLEGE
Bellerbys College Brighton е един от най-престижните международни колежи във Великобритания, съчетаващ в себе си едновременно модерен дух с традициите на пансионното училище
ВИЖ ПОВЕЧЕ
THERESIANISCHE ACADEMY
Brighton College e основано през 1845 г. училище. То предлага пансионно обучение и езикови ваканции за деца. Помещава се в атрактивна историческа сграда, в близост до оживения център, плажовете и кея на Брайтън. 
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner