logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Езикови Ваканции в Австрия

Езикови ваканции и лагери за деца в Австрия

Австрия е една от прекрасните туристически дестинации в сърцето на Европа. Жителите на страната са на трето място в Европейския съюз спрямо качеството си на живот. Държавата е със статут на федерална република, а столицата ú Виена е единственият град-провинция в нея. Столицата е разделена на 23 района, а централната ú част е паметник на Световното културно наследство. Австрия е била дом за известни личности като Густав Климт, Артур Шницлер и Зигмунд Фройд. Да отидеш на езикова ваканция в тази интересна държава, чиято столица има „Квартал на музеите”, който е сред най-големите културни комплекси в света, е толкова впечатляващо и интересно.

Агенция „Скай Лайнс“ предлага езикови ваканции в Австрия както с английски, така и с немски език.

Децата решили да посетят тази впечатляваща държава, по време на своята езикова ваканция, ще обогатят и усъвършенстват познанията си по английски или немски език. Те могат да бъдат настанени както в столицата Виена, така и в Залцбург, който е родното място на Моцарт.

Изборът на езикови ваканции в Австрия е достатъчно голям, за да можете да се спрете на най-доброто за Вас и Вашето дете.

AMERICAN INTERNATIONAL SCHOOL
Американското международно училище в Залцбург е основано през 1976 г. и над 30 години приема ученици от цял свят. Те се обучават в малки групи и това дава възможност за специален подход спрямо индивидуалните потребности на всеки курсист.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
St Gilgen International School
Училището е съвсем ново – то отваря врати през септември 2008 год. като пансионно училище за международни ученици на възраст от 12-18 години. Класните стаи се намират в реновирана историческа сграда, а общежитието е новопостроено и включва ...
ВИЖ ПОВЕЧЕ
THERESIANISCHE ACADEMY
Центърът за езикови ваканции Theresianische Academy се намира във Виена – една от най-грандиозните Европейски столици – град на велики императори и световно изтъкнати композитори и музиканти...
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner