logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Езикови Ваканции във Франция

Езикови ваканции и лагери за деца във Франция

Езиковата ваканция във Франция, ще ви запознае със страната на Наполеон, френското синьо сирене, гурме ресторантите и шансоните. Франция е така привлекателна за хиляди младежи, които искат да упражнят или затвърдят познанията си по френски език. Франция е петата държава с най-силна икономика в световен мащаб. Тя се смята за родното място на архитектурните стилове - готик и барок.

Френския език е така мелодичен и през последното десетилетие все повече младежи проявяват интерес към научаването му. Държавата е сред най-посещаваните туристически дестинации в света, тъй като е известна със своите забележителности - Айфеловата кула, Лувъра, Катедралата "Нотр Дам" и още много други.

Предлаганите езикови ваканции във Франция от агенция „Скай Лайнс“ ви дават избор не само от дестинации, но и от различни образователни програми.  Така вашето дете може да се чувства щастливо и ваканцията да бъде съобразена с неговите интереси, хобита и желания.

Alpadia Paris
Обучението в Alpadia Paris Igny дава възможност за пълно потапяне в местната култура и стил на живот. Разположен в парк с площ от 5 хектара, училището за езикови ваканции „Свети Никола“ се намира само на 40 минути път от центъра на столицата.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
Saint Denis International School
Базата разполага със съвременни класни стаи с аудио и видео оборудване, езикова лаборатория, конферентна и компютърна зала, арт студия, спортни игрища за футбол и баскетбол, плувен басейн, мултимедиен център и сателитна телевизия.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner