logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

CATS College Boston

Детайли

Място:

Годишна такса:

Продължителност 2 - 4 седмици

 Начални дати: 06.07-11.08

През 2016 г. CATS College Boston отвори новия си кампус, в който се провеждат и летните езикови ваканции. Международните ученици получават възможността да изпитат усещането на истински американски колеж. Сградата разполага с уникални учебни съоръжения – 36 модерни класни стаи, 4 езикови лаборатории, 9 научни лаборатории, 4 музикални кабинета, 2 фитнес зали, 2 студия за изкуство, театрална зала, танцово студио и много други

Програми

Ivy Leadership Summer Program (15-18 г.) е специално създадена за деца, които възнамеряват да продължат образованието си в САЩ. Освен обучението по английски език, курсистите ще получат ценни съвети и подготовка за изпитите SAT и ACT, за писане на есе и умения за успешно взимане на изпити.

Провеждат се специализирани семинари за висше образование. Учениците подобряват езиковите си знания и умения в заниманията по английски език в групи по 12-15 ученици, както и в различни извънкласни дейности. Включват се посещения на университети от Айви лигата и топ университети в Америка – Harvard, Boston College, MIT и др., и организирани срещи с настоящи студенти.

STEM – Science, Technology, Engineering and Mathematics (13-17 г.) – провеждат се експерименти по химия, състезания по физика и инженерни науки, уроците по приложна математика са с насоченост към механиката.

Classic Course (12 – 17 г.) – 20 урока по 45 минути езикова подготовка по английски език + спорт и вечерни развлекателни мероприятия.

Настаняване

Настаняването е в самостоятелни стаи със собствен санитарен възел. Включен е пълен пансион.

Екскурзии

За всяка седмица престой се организира по една целодневна екскурзия. Екскурзиите включват Cape Cod, Canobie Lake Park, Wrentham Outlets. Организират се по три полудневни екскурзии на седмица: Boston Freedom Trail, Harvard University, Boston Science Museum, Salem, MIT Tour, Boston Common.

Такси

2 седмици
Classic Course USD 2900
Ivy Leadership Summer/ STEM USD 4150

Трансфери от/до летище Boston Logan са включени в цената за програмите Ivy Leadership Summer и STEM в определени часове на пристигане/заминаване.
Трансфер от/до летище Boston Logan за Classic Course- USD 160/посока.
Регистрационна такса – USD 150.(за Classic Course)

Свържи се с консултант
CATS College Boston
През 2016 г. CATS College Boston отвори новия си кампус, в който се провеждат и летните езикови ваканции. Международните ученици получават възможността да изпитат усещането на истински американски колеж.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
LAL Boca Raton Флорида
LAL Boca Raton провежда своите летни курсове в базата на Lynn University, на 123-акров парк с обширни зелени площи и 6 езера, в тих и спокоен жилищен район на минути от плажове, търговски и културни обекти и множество атракции.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner