logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Езикови ваканции в Португалия

Езикови ваканции и лагери за деца в Португалия

Езикова ваканция в очарователната Португалия е от онези преживявания, които оставят траен отпечатък в спомените ни. Ако искате вашите деца да прекарат повече време на открито, да се любуват на топло и слънчево време, да посетят интересни исторически забележителности и да обогатят познанията си по английски език, езиковите лагери и ваканции в Португалия са идеалното решение.

Португалия е обявена да най-добрата туристическа дестинация за 2019 година. Нейните плажове, пиратските пещери пълни със съкровища, китните градчета, събрали многовековна история са така атрактивни. Децата посетили тази срана, по време на езиковите си ваканции Португалия, се влюбват в нея за винаги.

В същата държава се намира и включената в листата на ЮНЕСКО, приключенска атракция геопарк Арука. По време на езиковите ваканции и лагери в Португалия, децата могат да се включат в различни екскурзии и да посетят разнообразни и забавни културни мероприятия.

 

Агенция „Скай Лайнс“ предлага за Вас и вашите деца, езикови ваканции в Португалия в малък чаровен град в областта Алгарве. Същата област, която за 2019 година печели приза за най-привлекателни плажове в Европа.

По време на езиковата ваканция в Португалия децата и младежите могат да съчетават обучение по английски език с разнообразна спортна и социална програма.

Nobel International School of the Algarve
International School of the Algarve се намира в Лагоа – малък град в южната част на Пoртугалия, в област Алгарве. Като международно училище, то предлага езикови ваканции с английски език в слънчева Португалия.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner