logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Orbitlingua – Orbetello

Детайли

Място: 

Годишна такса:

Продължителност: 2 - 4 седмици

 Начални дати: 30.06.; 14.07.; 28.07.; 11.08.

Orbetello се намира на брега на Тоскана, в сърцето на Meremma, на по-малко от два часа от Рим, Флоренция и Пиза. Познат още като Перлата на Costa d’argento, градът предлага на посетителите си разнообразие от красиви плажове, прекрасна природа и спокойствие. Центърът предлага езикови ваканции в Италия с интензивно изучаване на красивия италиански език.

Програми

Summer Junior Course се състои от 20 урока (55 мин) по италиански език на седмица. Програмата включва разнообразни активности и спорт, три следобеда на плажа и италианската лагуна с много забавни игри.

Настаняване

Настаняването е при приемно семейство, в стаи с две легла, на около 5-10 мин пеша от учебния център. Закуската и вечерята са със семейството, всички ученици обядват заедно в кафетерията.

Екскурзии

Една полудневна и една целодневна екскурзия всяка седмица – разходка с лодка, посещение на Terme di Saturnia, остров Giglio и Рим.

Такси

2 седмици 3 седмици 4 седмици
EUR 1400 EUR 2100 EUR 2700
Свържи се с консултант
Accademia Studioitalia, Рим
STUDIOITALIA е основан през 1985 г. и за последните 30 години се превръща в едно от най-популярните учебни заведения за езикови ваканции в Рим. 
ВИЖ ПОВЕЧЕ
Lingua Viva, Линяно
Международният учебен център на Lingua Viva в Линяно е създаден през 1995г. Lingua Viva разполага със собствен плаж, парк, плувен басейн, игрища за тенис, волейбол и баскетбол, кафене, столова, стаи за отдих и забавление.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
Orbitlingua – Orbetello
Orbetello се намира на брега на Тоскана, в сърцето на Meremma, на по-малко от два часа от Рим, Флоренция и Пиза. Центърът предлага езикови ваканции в Италия с интензивно изучаване на красивия италиански език.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner