logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Lingua Viva, Линяно

Детайли

Място:

Годишна такса:

Продължителност: 2 - 4 седмици

 Начални дати: 30.06.; 07.07.; 14.07.

Международният учебен център на Lingua Viva в Линяно е създаден през 1995г.

Lingua Viva разполага със собствен плаж, парк, плувен басейн, игрища за тенис, волейбол и баскетбол, кафене, столова, стаи за отдих и забавление.

Местоположение

Международният учебен център за езикови ваканции на Lingua Viva в Линяно се намира в спокоен жилищен квартал в Villagio Adriatico, разположено в прекрасна борова гора – на 100 км от Венеция. Градчето е разположено едновременно в прекрасна борова гора и на няколко метра от плажната ивица.

Програми

Summer Camp – 20 урока (по 45 мин) седмично изучаване на италиански език в групи от 12 ученици. Упражняват уменията си да говорят, слушат и разбират, пишат и четат на италиански език не само в класните стаи, но и по време на следобедните игри. Курсистите вземат участие в изготвянето на училищния вестник и в разнообразната следобедна програма с активности – футбол, волейбол, тенис, плуване, водна топка, декориране на сцена, рисуване върху текстил, уроци по готварство и много други. Вечерните активности включват разходки из града, дискотека, барбекю на плажа и др.

Срещу доплащане се предлагат и уроци по конна езда.

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион в базата на училището в стаи с 2-4 легла и собствен санитарен възел.

Екскурзии

За всяка седмица от престоя е предвидено посещение до Венеция, Верона и Триест.

Такси

2 седмици 3 седмици 4 седмици
EUR 1700 EUR 2550 EUR 3400
Свържи се с консултант
Accademia Studioitalia, Рим
STUDIOITALIA е основан през 1985 г. и за последните 30 години се превръща в едно от най-популярните учебни заведения за езикови ваканции в Рим. 
ВИЖ ПОВЕЧЕ
Lingua Viva, Линяно
Международният учебен център на Lingua Viva в Линяно е създаден през 1995г. Lingua Viva разполага със собствен плаж, парк, плувен басейн, игрища за тенис, волейбол и баскетбол, кафене, столова, стаи за отдих и забавление.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
Orbitlingua – Orbetello
Orbetello се намира на брега на Тоскана, в сърцето на Meremma, на по-малко от два часа от Рим, Флоренция и Пиза. Центърът предлага езикови ваканции в Италия с интензивно изучаване на красивия италиански език.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner