logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Humboldt Institut – Wittgenstein Castle

Детайли

Място: Банско, България

Годишна такса:

Продължителност 3 седмици

 Начални дати: 30.06. – 20.07.

Bad Laasphe е живописно градче с минерални бани, разположено на 120 км източно от Кьолн. Районът е гъсто залесен и е известен с туристическите си пътеки с дължина над 200 км, а през историческия център на града и неговите дървени къщи криволичи романтичната река Lahn. Центърът за езикови ваканции на Humboldt Institut – Wittgenstein Castle се помещава в известния замък Витгенщайн – наследствен дом на династия Сайн-Витгенщайн. Замъкът е издигнат на хълм над град Bad Laasphe – сред очарованието на планината Rothaar – известен природен резерват.

Програми

Humboldt Institut – Wittgenstein Castle предлага се интензивен курс с 25 часа езиково обучение по немски език на седмица. Уроците са специално структурирани и предназначени за малки групи до 10 ученици и се използват  много ефективни интерактивни и забавни похвати.

Включени са и следните извънкласни занимания: баскетбол, настолни игри, планински излети, кръжоци по изкуства, конна езда, тенис на маса, футбол, плуване(открит и закрит басейн), тенис, волейбол, катерене, партита.

Училището дава възможност за родители, които придружават децата си, също да се възползват от курс по немски език и настаняване. Курсът за родители е 25 часа езиково обучение на седмица в сутрешните часове и е с насоченост за използване на езика в ежедневието, като родителите се настаняват в отделни стаи от децата, които са двойни с пълен пансион и самостоятелна баня и тоалетна. Родителите имат възможност да участват в следобедната програма с активности на децата и в екскурзиите като се предлагат и отделни активности за тях.

Стаите се с 3 и 4 легла, с климатик и собствена баня. За сигурността на децата ще се грижат преподавателите и аниматорите, които ще са настанени на съответния етаж. Базата на хотела се ползва само от деца и достъпа на външни лица е ограничен.

Настаняване

Училището разполага с прекрасни спортни съоръжения и собствени конюшни.
Курсистите се настаняват на пълен пансион в общежитие в сградата на училището. Разпределението е на база възраст и пол в стаи за 3-4 души с общи бани и санитарни възли. Подбират се курсисти от различни националности с цел да се насърчи общуването на немски език.

Екскурзии и свободно време

В седмичната програма е заложена една целодневна екскурзия до Cologne(с посещение на Катедралата и Музея на шоколада), Bonn, Marburg и една полудневна екскурзия до Lahn Valley, Path of the Planets и пещерите Attendorn.

Такси

3 седмици
Summer Course EUR 2715
Summer Course за родители EUR 4590

Трансфери (в посока): Франкфурт – EUR 100/посока.
Възможност за уроци по конна езда (9 урока по 45 минути – подходящи и за начинаещи) – EUR 207/за 3 седмици.
Доплащане за единична стая за родителите – EUR 585
 

Още езикови ваканции на немски език може да намерите тук.

Свържи се с консултант
GLS Berlin College Германия
GLS е един от най-реномираните центрове за езикови ваканции в Германия. Годишно той приема 4 200 курсисти от 60 страни, а световни компании като Sony и Motorola обучават своите служители там.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
Humboldt Institut – Wittgenstein Castle
Bad Laasphe е живописно градче с минерални бани, разположено на 120 км източно от Кьолн. Районът е гъсто залесен и е известен с туристическите си пътеки с дължина над 200 км
ВИЖ ПОВЕЧЕ
GLS Berlin Young & Fun – Schmöckwitz
GLS Berlin Young & Fun организира езикови ваканции в сградата на Teikyo University, разположена в близост до езерото Заутен в околностите на Югоизточен Берлин, района Schmöckwitz. 
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner