logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Lucky Kids

Детайли

Място: Банско, България

Годишна такса:

Продължителност 1 - 2 седмици

 Начални дати: Пролет: 31.03-06.04.2018 Лято: 16.06.; 30.06.; 14.07; 28.07; 04.08.; 11.08.; 25.08; 1.09

Lucky Kids е аналог на лятното чуждоезиково обучение зад граница с организация, базирана върху най-добрите световни практики и екип от утвърдени и опитни преподаватели и аниматори. Всички преподаватели са англоговорещи, а извънкласните дейности се водят от професионалисти в съответната област – планински туризъм, конна езда и др.
Децата имат достъп до две изцяло оборудвани компютърни зони и безжичен интернет в целия хотел, басейн с 33°C температура на водата и вградени хидроджет, джакузи и отопляеми каменни шезлонги за релаксация. Курсистите могат да разпускат и в детския клуб, предлагащ многобройни игри и забавления.

Настаняването е в модерна резиденция на пълен пансион. Стаите са единични, със самостоятелни баня и тоалетна.

Програми

Приоритет на езиков лагер LuckyKids е развитието и обогатяването на познанията по английски език. Вече придобитият пасивен речник става активен чрез забавления, игри, стимулиране на работата по проекти. Обучението е интензивно – 20-24 часа/седмица, на базата на разработени от Oxford курсове по английски език в групи до 10 деца. Следобедите са за разнообразни дейности под ръководството на англоговорещи учители и аниматори. Дейностите включват конна езда, плуване, планинско колоездене, екскурзии, пикници в Рила, преходи, пейнтбол, танци, тийм билдинг игри, йога и др.

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион (5 хранения дневно). Стаите могат да бъдат студио лукс (по трима в стая) или апартамент делукс (по четирима в стая). Във всички стаи има сателитна телевизия, телефон, Wi-Fi, сейф, баня с вана, както и напълно оборудван кухненски бокс.

Такси

Програма 1 седмица 2 седмици
Lucky Kids EUR 457 EUR 846
Свържи се с консултант
Lucky Kids
Lucky Kids е аналог на лятното чуждоезиково обучение зад граница с организация, базирана върху най-добрите световни практики и екип от утвърдени и опитни преподаватели и аниматори.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
Camp Golden Gate
15/30/45 часа седмично интерактивна езикова подготовка по английски език с англоезични преподаватели от САЩ, екскурзии и развлечения. Преподавателите в лагера са американци, а инструкторите са от цял свят, което помага за усвояването на знания от учениците.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
Z-Camp
Лагерът Z-Camp провежда езикови ваканции на база на хотел Грийн парк, разположен сред гора на площ от 30 декара до Китен. Комплексът се намира в живописно място, в природен – парк „Странджа“ между гората и широката плажна ивица на плаж Атлиман.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner