logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Bellerbys College

Детайли

Място: Залцбург, Австрия

Годишна такса:

Продължителност 2- 4 седмици

Начални дати: Academic summer course/ Creative Summer – 18.06; 16.07 Cricket & English – 24.07, 31.07

Bellerbys College Brighton е един от най-престижните международни колежи във Великобритания, съчетаващ в себе си едновременно модерен дух с традициите на пансионното училище. Успешно са комбинирани креативни и академични предмети, английски език и екскурзии за опознаване на британската история и култура.

Сградата, в която се помещава учебният център в Brighton, е построена през 2007 г. и поставя нови стандарти и в преподаването, и в настаняването на учениците. Разполага с 62 класни стаи, оборудвани с интерактивни бели дъски, 6 лаборатории, 5 студия за изкуства, библиотека, компютърна зала и кафетерия.

Местоположение

Брайтън предлага безброй възможности за развлечение и отдих с разнообразие от театри, музеи, галерии, заведения и магазини. Известен като любимия морски град на Великобритания, Брайтън е идеална възможност да се насладите на някои от най-красивите местности в Южна Англия, а Лондон е на по-малко от час с влак.

Програми

Academic Summer – по време на часовете учениците обогатяват лексиката си, уменията си да пишат есе, да правят проучвания и да участват в дебати. Подготовката по английски език (15 урока/седмично) е допълнена с изучаването на академични предмети като математика, бизнес и икономика, социални науки, хуманитарни предмети и други. Училището предлага подготовка и за IELTS.

Creative Summer – курсът дава възможност на учениците да развият таланта си в областта на изкуството и медийните науки. Основният курс по английски език (15 урока/седмично) е съчетан със следобедни занимания в областите изкуство, медия и фотография.

Като част от програмата децата могат да вземат участие в различни спортни и социални игри като тенис на маса, кик бокс, хип хоп танци, цирково изкуство, фитнес, йога, футбол, баскетбол, плажен волейбол и други.

Cricket & English Language Summer – Половината ден е за подготовка по английски език, а другата половина – за уроци по крикет, които се провеждат на новото игрище по крикет на 15 минути от колежа. Съоръженията му включват и напълно оборудвана фитнес зала, две боулинг писти и 12 открити площадки с трева. През уикендите се организират екскурзии до известни игрища за крикет, Sussex County и Lord’s в Лондон.

Настаняване

Настаняването е в модерна резиденция на пълен пансион. Стаите са единични, със самостоятелни баня и тоалетна.

Екскурзии

За всяка седмица е предвидена една целодневна и една полудневна екскурзия.

Такси

Програма 1 седмица 2 седмици Доп. седмица
Academic/ Creative Summer - GBP 1940 GBP 3880
Cricket & English GBP 1095 GBP 2190 -

Допълнителни такси:

Tрансфер от/до летище Heathrow се заплаща допълнително – GBP 160 в посока; от/до летище Gatwick – GBP 120/ посока.
 

 

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.

Свържи се с консултант
ARDINGLY COLLEGE
Ardingly College е топ пансионно училище в Англия. То има изключителна академична репутация и превъзходни учебни и спортни съоръжения. Бординг училището е разположено на 250 акра сред красив ландшафт
ВИЖ ПОВЕЧЕ
BELLERBYS COLLEGE
Bellerbys College Brighton е един от най-престижните международни колежи във Великобритания, съчетаващ в себе си едновременно модерен дух с традициите на пансионното училище
ВИЖ ПОВЕЧЕ
THERESIANISCHE ACADEMY
Brighton College e основано през 1845 г. училище. То предлага пансионно обучение и езикови ваканции за деца. Помещава се в атрактивна историческа сграда, в близост до оживения център, плажовете и кея на Брайтън. 
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner