logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

Theresianische Academy

Детайли

Място: Виена, Австрия

Годишна такса:

Образователни програми:

Възраст на учениците: 12 – 19 години

Теризианската академия е престижно частно училище, основано от кралица Мария-Тереза Австрийска, в което се провежда лятната ваканция за учениците между 12 и 17 години (Summer Course). То е предпочитано заради отличното си местоположение в центъра на града на минути от забележителностите и търговската част на Виена. Училището е удобно разположено в средата на голям парк и предоставя на курсистите превъзходни съоръжения за обучение и отдих – функционални класни стаи, приятна столова, разнообразни спортни площадки и открити тенис кортове.

За младежите между 16 и 19 години курсовете се провеждат в езиковия център на училището ActiLingua Dependance Sacré Coeur, който се намира точно до основната сграда на академията, на 15 минути от центъра на града, срещу Belvedere Palace. Базата предлага модерно оборудвани класни стаи, възможност за разходки и спорт в близкия парк.

Местоположение

Центърът за езикови ваканции Theresianische Academy се намира във Виена – една от най-грандиозните Европейски столици – град на велики императори и световно изтъкнати композитори и музиканти. Разположена на двата бряга на река Дунав, Виена запленява с уникалната си архитектурна прелест, богат социален и културен живот. Днес тя е основен финансов център и седалище на много международни компании и организации.

Програми

Summer School (12-17 г.) : стандартен курс (20 урока на седмица) и интензивен курс (30 урока на седмица) езикова подготовка по немски език и пълна програма със спорт, активности и разходки: футбол, баскетбол, аеробика, плажен волейбол, плуване, тенис на маса, кръжок по приложни изкуства, театър, пантомима, уроци по валс, викторини. Вечерната програма включва разглеждане на забележителности във Виена, барбекю, дискотека, и караоке.

Holiday Course (16-19 г.): стандартен курс и интензивен курс – 20 или 30 урока на седмица по немски език + 5 допълнителни урока по избор (футбол, баскетбол, аеробика), уроци по виенски валс, викторини, културни занимания в малки групи от 8 до 15 ученици. Вечерната програма включва разглеждане на забележителности на Виена, дискотеки и др.

Настаняване

Summer School – Настаняването е в резиденция на училището на пълен пансион в стаи с 4-6 легла и общ санитарен възел или в стаи с 3-4 легла и собствен санитарен възел.
Holiday Course (16 – 19 г.) – Настаняването е на полупансион (закуска и вечеря) в student house в двойни стаи със собствен санитарен възел.
Екскурзии 
В програмата са включени посещения на местни културни забележителности и вечерни разходки. Срещу допълнително заплащане се организират целодневни и полудневни екскурзии до родния град на Моцарт, Залцбург, лозаро-винарския регион Вахау, Люксембург, пещерата Хинтербрюл, езерото Нойзидъл и др.

Такси

Двупосочен трансфер от/до летището във Виена – EUR 80.
 Доплащане за стая с баня – EUR 88/седмица.
Обиколка и разглеждане забележителностите на Виена – EUR 20/26 на седмица.
Целодневна ексукурзия Залцбург/Вахау – EUR 70; полудневна екскурзия Люксембург – EUR40.

Програма 2 седмици 3 седмици 5 седмици
Summer School
Стандартен
EUR 1610 EUR 2292 EUR 3656
12-17
Интензивен
EUR 1810 EUR 2592 EUR 4156
Holiday Course
Стандартен
EUR 1183 EUR 1659 EUR 2135
16-19
Интензивен
EUR 1453 EUR 2064 EUR 2675
Свържи се с консултант
AMERICAN INTERNATIONAL SCHOOL
Американското международно училище в Залцбург е основано през 1976 г. и над 30 години приема ученици от цял свят. Те се обучават в малки групи и това дава възможност за специален подход спрямо индивидуалните потребности на всеки курсист.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
St Gilgen International School
Училището е съвсем ново – то отваря врати през септември 2008 год. като пансионно училище за международни ученици на възраст от 12-18 години. Класните стаи се намират в реновирана историческа сграда, а общежитието е новопостроено и включва ...
ВИЖ ПОВЕЧЕ
THERESIANISCHE ACADEMY
Центърът за езикови ваканции Theresianische Academy се намира във Виена – една от най-грандиозните Европейски столици – град на велики императори и световно изтъкнати композитори и музиканти...
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner