logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища

American International School

Детайли

Място: Залцбург, Австрия

Годишна такса:

Образователни програми:

Възраст на учениците: 10 – 19 години

American International School е основано през 1976 г. и над 30 години приема ученици от цял свят. Те се обучават в малки групи и това дава възможност за специален подход спрямо индивидуалните потребности на всеки курсист. AIS използва спортната база на университета в Залцбург, която разполага с плувен басейн, фитнес център, игрища за баскетбол и волейбол, тенис кортове и стени за катерене.

Местоположение

Американското международно училище за езикови ваканции се намира в Залцбург в подножието на Алпите – на 300 км от Виена и на 100 км от Мюнхен. Градът е известен като родното място на Волфганг Амадеус Моцарт и запленява със своята барокова архитектура и наситена история. Централната част е осеяна със средновековни и барокови архитектурни паметници, много музеи, театри и зелени паркове.

Програми

Summer School: 20 часа езикова подготовка по английски или немски език на седмица. Спортна и културна следобедна програма с тенис, волейбол, футбол, рафтинг, ветроходство, колоездене и планински туризъм + посещения на музеи, концерти, представления и екскурзии.

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион в общежитие към училището в стаи с 2-4 легла и самостоятелни бани и тоалетни. В общежитията има TV зала и лавка.

Екскурзии

През уикендите се организират екскурзии до Мюнхен, Инсбрук, замъка Хелбрун, крепостта Хоензалцбург, ледените пещери във Верфен и солните мини в Халейн.

Такси

2 седмици 4 седмици 6 седмици
EUR 2090 EUR 3530 EUR 4700
Свържи се с консултант
AMERICAN INTERNATIONAL SCHOOL
Американското международно училище в Залцбург е основано през 1976 г. и над 30 години приема ученици от цял свят. Те се обучават в малки групи и това дава възможност за специален подход спрямо индивидуалните потребности на всеки курсист.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
St Gilgen International School
Училището е съвсем ново – то отваря врати през септември 2008 год. като пансионно училище за международни ученици на възраст от 12-18 години. Класните стаи се намират в реновирана историческа сграда, а общежитието е новопостроено и включва ...
ВИЖ ПОВЕЧЕ
THERESIANISCHE ACADEMY
Центърът за езикови ваканции Theresianische Academy се намира във Виена – една от най-грандиозните Европейски столици – град на велики императори и световно изтъкнати композитори и музиканти...
ВИЖ ПОВЕЧЕ
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner