logo
Образователни програми
Езикови ваканции
Пансионни училища
Езикови ваканции за деца в чужбина

Какво представляват езиковите ваканции?

Езиковите ваканции и лагери в чужбина дават възможност на децата, както да усъвършенстват езиковите си познания, така и да се развият и обогатят като личности. Те предоставят интересен подход за успешно усвояване на чужд език, който е близък до начина на усвояване на матерния език. Когато човек е заобиколен от дадена реч, той се „потапя“ в лингвистичната река и заучава готови фрази съвсем естествено и неусетно. Веднъж заобиколени от даден език, той постепенно пропива в нас и човек е склонен да го проговори с лекота и увереност. Това е възможността, която се разкрива на желаещите да се включат в езиковите ваканции и лагери в чужбина. 

Агенция „Скай Лайнс“ организира специални езикови ваканции и лагери в чужбина. В държави като Англия, Малта, Швейцария, Германия, Австрия, Франция и Испания. В тях децата, имат възможност както да усъвършенстват езиковите си познания, така и да се развият и израстват. Те придобиват самостоятелност и увереност в собствените си възможности и това се случва в защитена среда. По време на езиковите ваканции и лагери в чужбина, чуждият език се възприема по-лесно, защото се използва в естествената му среда. Ако това се съчетае и с ежедневно обучение, резултатите са значими.   

По време на езиковите ваканции и лагери в чужбина, децата участват в занимателни игри и спортни забавления, в компанията на свои връстници от цял свят. Така те естествено се предразполагат да използват изучавания език. Общото между децата от цял свят е желанието за игра, любопитството и желанието за комуникация. Всичко това се осъществява на езика, на който е посветена езиковата ваканция или лагер в чужбина. През периода на престоя си в дадената държава, децата имат уникалната възможност да разгледат забележителностите на съответната страна и да опознаят местния бит и култура. Те могат да създадат нови и трайни приятелства и връзки. Децата участвали в езикови ваканции и лагери в чужбина се завръщат в родината си с много нови знания, самоувереност, впечатления и добре овладян чужд език.

Свържи се с консултант
logo
Инвестирайте в бъдещето на своите деца - подарете им образование в чужбина!
АКРЕДИТАЦИИ
2012

Cambridge Education Group

Accredited Partner
2019

BSBN

Accredited Partner